Recenzije

6,7
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
5,8
Udobnost
6,3
Lokacija objekta
7,8
Sadržaji
5,9
Osoblje
7,3
Omjer cijene i kvalitete
7,0

Recenzije

    Fadi
    eg

    Prosječna ocjena recenzija

    5,0
    3. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mohammad Amin
    ir

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    27. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    mustufa shah
    pk

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    24. ožujka 2018.

    Excellent location good hotel

    They didn't have hot water in the tap. Breakfast was average
    Excellent location very close to the beach walk and surrounded by nice cafes and a great shopping area .
    Colm
    ie

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    4. studenog 2017.

    Great value for money

    Location perfect . Staff friendly and efficient
    Hollie
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    4,6
    17. listopada 2017.

    Dirty room, dindgy and run down

    The room was really really dirty. The shower tray was filled with dirt and the dust was thick throughout the room. Completely not as advertised. It says free WiFi and it is the worst ‘connection’ I have ever tried to use, I actually left after two nights as I couldn’t stay on the condition it was in.
    The staff seemed friendly enough
    Artem
    ru

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    21. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Özgür
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    6. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    yasir
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    28. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    KIMON
    gr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    29. svibnja 2017.

    Good place for a cheap stay

    No access to internet during the period of stay.
    ie

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    10. siječnja 2017.
    Due to change in business had to check out 2 days early but still pay for 5. Which was accepted and paid for in full.
    location
    Sandra
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    29. studenog 2016.

    It was a great hotel, with firendly staff and a nice bar/pool side!

    za

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    14. studenog 2016.

    Good stay for little money

    Breakfast can improve.
    Very helpful, we arrived early morning to take ferry to Samos, they aloud us to wait a few hours in the lounge. We were booked for our stay their after returning from the Islands. Very central, near sea.
    Laila Yourlove
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    5,0
    14. studenog 2016.

    Really nice place

    Everything is nice
    muthanna
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. listopada 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Tariq
    pk

    Prosječna ocjena recenzija

    5,4
    16. listopada 2016.

    Ok for short overnight stay

    Very small rooms, breakfast is very basic , in my opinion Pictures on website give an impression of a much larger room..
    Run down facilities, need renovation Staff is courteous
    Helle
    dk

    Prosječna ocjena recenzija

    3,8
    14. listopada 2016.

    Stay Away

    Stay Away!
    whereismymindtr
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    3. listopada 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Natalie
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    28. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Lukas Labaj
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    5,0
    17. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Burakcan
    tr

    Prosječna ocjena recenzija

    5,8
    1. rujna 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija